Nå skal alle til Gran Canaria

Selger best etter at Egypt-turene ble avlyst.

Sophie Frisholm, informasjonsmedarbeider i Ving. Foto: Ving
Sophie Frisholm, informasjonsmedarbeider i Ving. Foto: Ving Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Opprøret i Egypt har påvirket nordmenns reisevalg i februar. Nå vil de fleste reiselystne til Gran Canaria for å slikke sol og varme.

– Folk vil gjerne komme seg bort til sol og varme, selv om de ikke kan dra til Egypt. Gran Canaria er på førsteplass, Tenerife på andre, mens Thailand er på tredje. Vanligvis pleier Egypt å ligge på tredjeplass, sier Sophie Frisholm, informasjonsmedarbeider i Ving, til DinSide.

Hit vil vi IKKE i sommer

Ekstra fly

Dersom du drar til Kanariøyene i februar, treffer du alltid andre nordmenn. Men nå er det flere enn vanlig. Ving har nemlig opplevd så stor pågang at de har satt opp et ekstra fly til Gran Canaria 9. februar, for å få flest mulig reisende med.

– Mange har flyttet ferien sin fra Egypt til våre andre reisemål, så dette ekstraflyet gir de aller fleste mulighet til å få en vinterferie. Siden det er en onsdagsavgang blir ferien riktignok litt amputert med tanke på skoleferien, sier administrerende direktør Christian Grønli, i en pressemelding.

Apollo har også merket økt trykk på reiser til Gran Canaria.

– Her begynner det å bli fullt, men vi har fått opp fire ekstra fly, så det er gode muligheter for alle, forteller Helen Begby, informasjonssjef i Apollo, til DinSide.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer