Charterferie:

Nå slippes restplassene

Hit reiser nordmenn i sommer. Du kan gjøre et kupp.

DET KAN BLI DEG: Magaluf og Spania er et av nordmenns favorittreisemål. Foto: Enrique Calvo/Reuters/NTB
DET KAN BLI DEG: Magaluf og Spania er et av nordmenns favorittreisemål. Foto: Enrique Calvo/Reuters/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Årets sommer blir neppe en rekordsommer når det kommer til sydenturer. Det er godt nytt for alle som ikke har bestilt ferien ennå. Nå slippes restplassene for de første ukene av skolenes sommerferie?

Og du kan ha spart flere tusen kroner på å ha ventet med bestillingen til nå.

Billige billetter

De ulike charteroperatørene slipper sine restplasser på ulike tidspunkt. For de prisbevisste er det smart å sjekke hver dag, og deretter slå til når du synes prisen er akseptabel. Så gjelder det å ikke irritere seg over at prisen kanskje synker ytterligere. Men heller glede seg over den kommende ferien.

Husk at restplass er ikke nødvendigvis en restplass. I en del tilfeller kan restplasser være kampanjepriser på reiser i sommeren.

Junireiser

Når det er få dager igjen til en reise skal gjennomføres så blir de ekte restplassene lagt ut på nettsida. Mange av disse har uspesifisert hotell, og du kan ende opp med null eller gull. Jo mer fleksibel du er, jo større sjanse er det for at du finner noe du liker.

- Det finnes fortsatt gode tilbud i juni, dersom du har mulighet til en tidlig ferie. Så det er rikelig å velge mellom også til de mest populære reisemålene i Spania og Hellas, sier kommunikasjonssjef i TUI, Anne Mørk-Løwengreen, og fortsetter:

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer