Nå starter charterturene til Hellas igjen

Apollo og TUI starter opp charterreisene til Kreta og Rhodos fra midten av juli.

NORGESFAVORITTEN KRETA: Charterselskapene TUI og Apollo gjenopptar reisene til Kreta og Rhodos fra midten av juli. Foto: Shutterstock/ NTB scanpix
NORGESFAVORITTEN KRETA: Charterselskapene TUI og Apollo gjenopptar reisene til Kreta og Rhodos fra midten av juli. Foto: Shutterstock/ NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Fra 15. juni ble grensene åpnet for reiser mellom Norge og Norden (med unntak av Sverige) og fra 15. juli har regjeringen meldt at det kan komme lettelser i reiserestriksjonene også mot øvrige land i Europa - dersom smittesituasjonen tillater det.

10. juli vil myndighetene komme med en liste over hvilke land dette gjelder, men allerede nå melder charterselskapene Apollo og TUI at de vil starte opp pakkereisene til Kreta og Hellas fra 17. og 19. juli.

- Endelig! Dette har vi ventet lenge på, sier Erik Haug, administrerende direktør i Apollo.

- Vi har store forventninger til at også Norge vil åpne grensen til Hellas i sommer, slik de andre nordiske landene allerede har gjort, sier Nora Aspengren, kommunikasjonsansvarlig i TUI.

Ving Norge har imidlertid ingen planer om å starte opp chartertrafikken ennå:

- Vi har kun noen utvalgte august-flighter som vi skal gjennomføre. Vi har liten tro på noen som helst reiser fra oss før september, med tanke på fortsatt uklarhet i reiseråd og mulige fortløpende endringer. I tillegg er vi er inne i skoleferien allerede, og de fleste har fulgt myndighetens råd om å tilbringe ferien i Norge, sier Siri Røhr-Staff, informasjonssjef i Ving Norge, til Dinside.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer