Norgesferie:

Nå stuper ferieprisene

Gjør deg klart for et reisekupp.

SOMMERFORLENGELSE: Norge i sensommerukene er kanskje noe av det vakreste du kan oppleve - og til svært gode priser. Foto: Odd Roar Lang/The Travel Inspector
SOMMERFORLENGELSE: Norge i sensommerukene er kanskje noe av det vakreste du kan oppleve - og til svært gode priser. Foto: Odd Roar Lang/The Travel Inspector Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Har du ferie til gode, eller er du klar for en herlig hotellweekend i Norge?

Da skal du følge ekstra godt med de kommende dagene, for nå stuper prisene på hotellovernatting, og det er mulig å få hotellrom til halv pris.

Dette kommer på toppen av det som har vært tidenes beste sommer for norsk reiseliv. Nordmenns reiselyst har vært minst like stor som i fjor, og mange som fryktet et dårlig år, melder nå om nye omsetningsrekorder og om «julestemning» i juli.

Lenger ned i saken kan du se noen eksempler på hvor mye hotellprisene stuper i disse dager.

Jubel i hotellbransjen

- Ved de norske feriedestinasjonene har også denne sommeren vært fantastisk god. I år rakk hotellene i tillegg å sette opp prisene i tide og i Trondheim ble prisøkningen mot juli i fjor formidable 32 prosent, forteller Eivind Askeland, administrerende direktør for Quality Hotel Augustin og Hoff Hotels.

- Da snakker vi gjennomsnittlig rompris over 1400 kroner, som er et nivå byen aldri tidligere har vært i nærheten av. Men en god sommer kan ikke redde et dårlig år, legger han til.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer