Norgesferie:

Nå stuper ferieprisene

Gjør deg klart for et reisekupp.

SOMMERFORLENGELSE: Norge i sensommerukene er kanskje noe av det vakreste du kan oppleve - og til svært gode priser. Foto: Odd Roar Lang/The Travel Inspector
SOMMERFORLENGELSE: Norge i sensommerukene er kanskje noe av det vakreste du kan oppleve - og til svært gode priser. Foto: Odd Roar Lang/The Travel Inspector Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Har du ferie til gode, eller er du klar for en herlig hotellweekend i Norge?

Da skal du følge ekstra godt med de kommende dagene, for nå stuper prisene på hotellovernatting, og det er mulig å få hotellrom til halv pris.

Dette kommer på toppen av det som har vært tidenes beste sommer for norsk reiseliv. Nordmenns reiselyst har vært minst like stor som i fjor, og mange som fryktet et dårlig år, melder nå om nye omsetningsrekorder og om «julestemning» i juli.

Lenger ned i saken kan du se noen eksempler på hvor mye hotellprisene stuper i disse dager.

Jubel i hotellbransjen

- Ved de norske feriedestinasjonene har også denne sommeren vært fantastisk god. I år rakk hotellene i tillegg å sette opp prisene i tide og i Trondheim ble prisøkningen mot juli i fjor formidable 32 prosent, forteller Eivind Askeland, administrerende direktør for Quality Hotel Augustin og Hoff Hotels.

- Da snakker vi gjennomsnittlig rompris over 1400 kroner, som er et nivå byen aldri tidligere har vært i nærheten av. Men en god sommer kan ikke redde et dårlig år, legger han til.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.