Nært til Bangkok

For deg som ikke har tid til å reise land og strand.

Publisert

Ikke alle er så heldige at de har tre, fire uker å kose seg på i Thailand. Har du kun satt av noen dager, eller en uke, kan disse øyene være perfekte med et utgangspunkt i Bangkok.

Ko Samet

Liten øy omkring fire timer fra Bangkok. Det går daglig flere turer med buss og båt kombinert fra storbyen. Litt stivere priser og mindre hyggelig enn Koh Pha Ngan i sør, men ellers er de to ganske så like. Ko Samet har status som nasjonalpark, og �inngangsbilletten� koster 50 baht. Strendene er blant de flotteste i Thailand, men øya preges dessverre av turistmengden som strømmer til fra Bangkok. Mye søppel, høye priser og en del prostitusjon. Øyas beste strand finner du på nordøstsiden - Hat Sai Kaew eller Diamond Beach, som den også kalles.

Ko Si Chang

Et par timer fra Bangkok ligger Ko Si Chang. Den lille øya livnærer seg hovedsakelig av fiske, men preges mer av å være et paradis for eldre, pensjonerte i Bangkok. Bortsett fra en liten by, er Ko Si Chang så å si folketom. Det finnes et par strender, men skipsfarten inn og ut av Bangkok gjør at vannet ikke er av høyeste kvalitet. Ko Si Chang har et par interessante sandsteinshuler, samt noen ruiner etter kong Chulalongkorns sommerpalass. To dager er mer enn nok på denne øya.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer