Naken cowboy saksøker sjokoladegigant

Den nakne, gitarspillende cowboyen er turistattraksjon i New York. Nå saksøker han sjokoladegiganten Mars for seks millioner dollar.

Publisert
Sist oppdatert

Den nakne cowboen er etterhvert blitt en turistattraksjon i The Big Apple. Han spiller gitar på Times Square, kun iført truse, boots og cowboyhatt, og når gitaren dekker fronten, ser det ut som om han spiller i bare messingen. Og det er mange kvinner som gjerne vil kjenne på denne messingen, som du kan se 'live' i denne videoen:


Nå har sjokoladegiganten Mars kommet med en ny reklamekampanje, hvor en blå og naken M&M's, kun iført cowboyhatt og gitar, spiller musikk på Times Square. Videosnutten løper på gigantboards i New York. Den egentlige nakne cowboyen, Robert Burck, saksøker nå sjokoladegiganten for å ha stjålet hans identitet og varemerke. Han krever seks millioner dollar (32,4 millioner norske kroner) for identitetstyveriet, pluss tilleggskostnader for tort og svie ...

Om han vinner saken, har han kanskje råd til å kjøpe seg en bukse og kanskje endog en skjorte, så han slipper å spille musikk på gata i bare trusa ...

Kilde: ananova, New York PostVi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer