Naken på ski

Jada, de som trives med dinglende baller og sprettende pupper kan kose seg i bakkene i Tsjekkia. Der suser du nedover løypa uten undikken. Artikkelen ble første gang publisert i november 2006.

Fotomontasje: Stripp i bakken i Tsjekkia.  Foto: Kathryn McCallum/Jack Inas
Fotomontasje: Stripp i bakken i Tsjekkia. Foto: Kathryn McCallum/Jack Inas Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Milky Way campsite i Tsjekkia er et helårs naturiststed for de som virkelig er naturistfundamentalister. Stedet er avsidesliggende og lite, og selve hotellet er et naturisthotell. Hotellet har eksistert siden 1995, og tilbyr ikke bare sommernudisme, men også vinternudisme for de som ikke klarer å gå en hel vinter uten å blomstre.

Naken i bakken

På vinterstid er det ikke noe problem å ta seg en tur i bakken splitter naken. Den tilknyttede bakken er ikke av de råeste som finnes i Europa, men den gjør nytten sin. Skulle du være i beita for å leie utstyr mens du er på Milky Way er ikke det noe problem. På hjemmesiden skriver de at de har opprettet god kontakt med den nærmeste skiskolen. Derfor er det lett å få leie utstyr, ta skitimer og benytte seg av varmestue mens man er i bakken.

Flere aktiviteter

Dersom bakken skulle bli litt for aktivt for den besøkende, er det store muligheter for å ligge og slikke sol i hagen, eller man kan hoppe i vannet for et forfriskende iskaldt bad. Hotellet profilerer seg som et familiehotell, som mer enn gjerne ser at de besøkende koser seg foran peisen eller i baren etter å ha nytt en bedre middag i hotellets restaurant.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer