Nam-nam i Barca

BILDESPESIAL: Sjokolade, hummer, champis og jordbær. Bli med til markedet hvor maten er så fersk at den spreller på tungen.

Publisert
Sist oppdatert

Om morgenen stimer innvandrerne, restauratører og husmødre til bodene på det fargesprakende matmarkedet Boqueria.

- Kumage til å koke guata slik man gjør det i Ecuador eller Peru? Javisst, señora!

- Laks til å steke i ovnen og agurksalaten? Claro que si!

Matmarkedet tilbyr alle typer spesialiteter innen kjøtt og vilt, fisk og skalldyr, frukt, grønnsaker, meieriprodukter, sjokalade, snop, kaker, brødvarer, vin og champagne.

BILDESPESIAL: All verdens smaker

Matkultur

Spanjolene er opptatte av mat, og alle bydelene i Barcelona er velsignet med flotte matmarkeder med mat så fersk at den spreller på tungen. Boqueria er kanskje det flotteste og det med størst utvalg. Og utstillingenene er ekstra forseggjorte, kanskje til ære for de mange turistene som strømmer til fra den populære paradegaten Las Ramblas.Alminnelige barcelonesiske husmødre styrer likevel unna dette markedet: de mange turistene har fått prisene til å skyte i været og produktene er vel så bra andre steder. Men du verden for en fest det er å handle her.

Info

Adresse: Carrer la Rambla 89Telefon: + 34 - 93 31 82584Åpningstider: Mandag til lørdag fra 0800-2030. Mange av bodene stenger i siestaen i perioden 1330-1700.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer