Når bør du leie

Som for alle ferieformer er det høysesong og lavsesong også i feriehusbransjen. Og det er restplasser.

Publisert
Sist oppdatert

Du kan spare gode penger på å velge riktig reisetidspunkt. Vi har sett på sesongsvingningene for leie av feriebolig i Danmark.

Artikkelen fortsetter under annonsen!

Det er flere muligheter for leie av feriebolig i Danmark, både privat og gjennom feriehusformidlere. Du kan lese mer om privat feriehusformidling i denne artikkelen. Vi ser her på leie av feriehus gjennom utleieselskaper. Novasol og DanCenter er utleiere med kontorer i Norge. Hovedfokus for disse er utleie i Danmark, selv om de også har feriehus i land som Tyskland, Italia, Sverige og Norge.

Klikk her for å komme til oversikt over flere mulige ferieboligformidlere i Nord- og Sør-Europa.

Sesonger

Utleierne deler året inn i sesonger med varierende priser. Det er typisk dyrest i juli, og billigere ellers i året. Mens DanCenter deler året inn i fire sesonger, har Novasol fem. Hos begge er det dyrest i uke 28, 29, 30, 31 og 32, som er juli og første uken i august. Så blir det litt og litt billigere på begge endene av denne høysesongen, før lavsesongen kommer i september for DanCenters del, og i november for Novasols del. Januar til mai er også lavsesong for begge – med unntak av påskeferien. Det er også dyrere i juleferien.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer