Når er skoleferiene?

Finn ut når skoleferiene er med DinSides ferieoversikt.

Illustrasjon: Per Ervland Foto: Per Ervland
Illustrasjon: Per Ervland Foto: Per Ervland Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Denne uken er de alle fleste skolebarn tilbake i klasserommet for å begynne et nytt skoleår.

Har du barn som går på skole? Vet du når høstferien er, eller når poden starter juleferien? Det er kjekt å vite, så ikke ferien kommer som ... julekvelden på kerringa.

Et annet poeng med å ha oversikt over skoleferiene, er at prisene på sydenturer, hytteleie osv. gjerne hopper kraftig opp når barna ikke er på skolen. "Alle" vil reise til Middelhavet eller på fjellet i høstferien. Har du ikke barn du skal reise med, er det greit å vite til hvilke uker du IKKE bør legge ferien.

DinSide har oppdatert sin ferieoversikt, der du kan gå inn fylke for fylke og sjekke når de forskjellige feriene er. For eksempel har Oslo og Akershus, Oppland, Østfold og Vestfold valgt å legge høstferien til uke 40, mens Hedmark og Buskerud har valgt uke 41.

I noen fylker er høstferien bare en langhelg - det er bare fri torsdag og fredag. Dette gjelder Aust-Agder, Sør-Trøndelag, Nord-Trøndelag og Troms.

Hvor mange feriedager må du spare for å ta fri hele romjulen i år? 3 1/2, hvis vi går ut fra at du har halv arbeidsdag på julaften.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer