Når tåke er fristende!

Ukevinneren bør greie å lokke selv den slappeste sofadragen ut i tåkete skiløyper med sitt blinkskudd.

Publisert
Sist oppdatert

Vår ekspressraske vinterfotokonkurranse er nesten halvveis, og vi har kåret første ukevinner som sikrer seg to skipass til Hafjell. Se vinneren, og andre godbiter, og få med deg hvordan du kan delta i konkurransen om et weekendopphold på Hafjell.

Gå hit for å se konkurransereglene og hvordan du kan delta!

Når ble tåke fristende?

Raymond Sollie heter fotografen som stikker av med første ukepremie i vår vinterfotokonkurranse. Et stemningsfullt bilde fra Holmenkollen viser hvordan mange opplever vinteren. Det er mørkt, det er tåkete og det er masse snø. Og likevel er det så utrolig fristende når vi ser dette blinkskuddet.

Vi gratulerer!

Andre godbiter

De får ikke premie, men både heder og ære tildeles herved flere av de innsendte bidragene.

Vi lar oss for eksempel sjarmere i senk av unge Christophe Kristians snødekkede smil. Julestemning nesten, med rød nisselue og snøtung skog. Mor Anita Blomberg har tatt bildet.

Helt annen vinterstemning får vi av Morten Aanonlis bilde fra Østerrike. Ah - ferie i fjellet! Hva skal man med strender og palmesus når man har slike muligheter?

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.