Naturist i Europa

Hvor kan man kle av seg blant likesinnede?

Illustrasjonsfoto
Illustrasjonsfoto Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Hei!Jeg lurte på om dere kjenner til hvor det finnes naturist-steder/strender i Europa (Middelhavsområdene)? Hvor kan man finne ut noe om dette?

Skandinavia

Ifølge Scandinavian Naturist Guide finnes det 23 naturist campingplasser og rundt 85 strender i Norge og Sverige. I Danmark kan du i prinsippet bade naken på alle offentlige badestrender, men de har likevel noen egne naturiststrender, og offentlige strender hvor det ganske enkelt er vanlig at man bader uten badetøy. Her er noen nettsteder hvor du kan finne informasjon om hvor i Skandinavia du kan slippe løs naturisten i deg:

Norsk NaturistforbundSkandinavisk NaturistguideDanske unge naturister: Guide til steder i Danmark det er vanlig å bade uten tøy.

Europa forøvrig

International Naturist Federation (INF) er den offisielle, internasjonale naturistorganisasjonen. Annethvert år utgir de en håndbok til naturiststeder og strender over hele verden. Boken for 2002/2003 omfatter informasjon om 850 naturiststeder og 1.500 naturiststrender over hele verden. Håndboken kan bestilles gjennom det norske naturistforbundet – som du finner en lenke til i avsnittet ovenfor. Guiden koster i rett i overkant av 200 kroner.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer