Naturistguide

Skandinavia, Europa, Amerika og Australia byr på naturistenes fristeder i verden.

Des Trenc: En av Mallorcas mest kjente strender lokker også på naturistene.
Des Trenc: En av Mallorcas mest kjente strender lokker også på naturistene. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I Skandinavia er vi kjent for å være relativt liberale, men svensker og nordmenn har langt igjen før vi er på dansk frisinnet nivå. I Danmark er det stort sett greit å bade naken på enhver strand. Unntakene er Holmsland Klit og Hennestrand. I Norge og Sverige er naturiststrender merket med skilt, men det er i praksis gode muligheter til å bade naken - pass bare på at du ikke demonstrerer eller gjør andre brydd.

Skroll ned for flere tips.Aktuelle steder i SkandinaviaNorge: Mest kjent i Norge er Huk på Bygdøy i Oslo.Norge: Besøkende på Jazzfestivalen i Molde som er rett rundt hjørnet, kan fryde seg over nakenbading på Hjertøya i Moldefjorden.Sverige: Kattholmen heter stedet du bør besøke for å kaste fillene i Strømstad.Sverige: Smitska Udden er Göteborgs offisielle nakenstrand.Sverige: Ramsöbadet på Oknö dypper du tærne i Bottenviken- dette offisiell naturiststrand i Gotlandsregionen.

Europa

Mest berømt i Europa er kanskje Cap d'Agde i Frankrike, mellom Perpignan og Montpellier. Dette er en hel nakenby, der du kan gjøre alt du trenger i nettoen. Tre kjøpesentre, restauranter, barer, leger, apotek og alle typer overnatting. Og selvsagt en naturiststrand, drøye tre kilometer langs den franske Middelhavskysten.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer