Nei, det er ikke bildet som er "krøllete"

... det er skyskraperen som faktisk er slik. Byggkappløpet i De forente arabiske emiratene fortsetter.

Publisert
Sist oppdatert

Abu Dhabi og Dubai kappes om å bygge de mest fantastiske byggverkene. Mens det som blir verdens høyeste skyskraper er under bygging i Dubai, ble planene for det nye Seba-tårnet i Abu Dhabi nylig vist.

Som du kan se av bildene, er skyskraperen noe svingstang på toppen, men det er altså ikke bildet som er av dårlig kvalitet eller arkitekten som har tatt seg en dram for mye under tegningen.

Klikk her for å se bilder

Nei, det er ikke bildet som er "krøllete"


Bygget skal settes opp i Abu Dhabi sentrum, og vil huse både kontorer og luksusleiligheter. Bygget blir 50 etasjer høyt, og den kurvede fasaden konstrueres av balkonger rundt bygget. På toppen av bygget blir det takterrasse og utendørs svømmebasseng, til glede og nytelse for beboerne.

Klikk her for å se bilder

Abu Dhabi er en av syv selvstyrte emirater i De forente arabiske emirater, foruten Ajman, Dubai, Fujairah, Ras al Khaimah, Sharjah og Umm al Qaywayn. De forente emiratene er på få år blitt et av verdens rike oljeland. Mesteparten av oljen utvinnes i Abu Dhabi og Dubai, delvis fra felter i Persiabukta. Omfattende industrialisering, særlig i området omkring Dubai, som har en stor internasjonal flyplass.

Kilde: Seba, Caplex


Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer