Nektet å skru av laptop

Ble arrestert da flyet landet.

Etter å ha nektet å skru av laptopen sin ved innflyvningen, ble passasjeren ble møtt av politi ved ankomst i Sydney.Illustrasjonsfoto: Colourbox
Etter å ha nektet å skru av laptopen sin ved innflyvningen, ble passasjeren ble møtt av politi ved ankomst i Sydney.Illustrasjonsfoto: Colourbox Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

En passasjer på det australske flyselskapet Qantas ble arrestert etter at han nektet å skru av PC’en sin før landing, skriver news.com.au.

Da flyet begynte innflygingen mot Sydney, ble mannen bedt om å skru av laptopen. Han nektet, til tross for gjentatte oppfordringer fra kabinpersonalet.

Les også: Fikk sparken etter flyfyll

En av medpassasjerene på Melbourne-Sydney strekningen kunne fortelle at flyet hadde blitt forsinket i 15 minutter etter landing og at australsk politi måtte komme ombord og ledsage forretningsmannen av flyet.

En talsperson fra Qantas har bekreftet at passasjeren ble holdt i varetekt og at han kan bli siktet for ikke å ha fulgt flykapteinens instrukser. Hvis han blir funnet skylding, kan passasjeren få en bot på opptil 2.750 australske dollar, rundt 12.750 kroner, skriver Herald Sun.

Les også: Ble nedspermet av medpassasjer

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer