Nektet flyreise med intim-piercing

Kvinne med brystvorte-ring måtte ta den av med nebbtang før hun fikk fly. Kvinnen klager på behandlingen hun fikk.

Publisert
Sist oppdatert

Sikkerhetsvakter ved en flyplass i USA tvang en kvinne med ringer i brystvortene å fjerne disse før hun fikk fly. Hun forlanger nå en unnskyldning.

- Jeg ønsker ikke at andre skal oppleve noe lignende, sa 37 år gamle Mandi Hamlin fra Texas på en pressekonferanse om saken. Det skriver AP.

Fjernet med nebbtang

Hendelsen fant sted før Hamlin skulle gå om bord i et fly fra Dallas den 24. februar. Hun gikk først gjennom en metalldetektor uten problemer, men en sikkerhetsvakt med håndholdt detektor fikk utslag på kvinnens brystparti, på grunn av Hamlins piercinger i brystvortene.

Flyger avfyrte pistol i kabinen

Sikkerhetsvaktene beordret fjerning av intim-piercingene. Den ene måtte kvinnen til slutt bruke nebbtang for å få løsnet. Det hører med til historien at Hamlin etter dette fikk gå om bord i flyet selv om hun også hadde en piercing i navlen.

Demonstrert på dukke

Hele episoden ble ifølge AP gjenfortalt på en pressekonferanse, der Hamlin benyttet nebbtangen for å fjerne en ring festet til en hudfarget brystholder montert på en dukke (!).

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer