Nesebille

De første vinnerne i fotokonkurransen er kåret - her er bildene som stakk av med seieren.

Publisert
Sist oppdatert

Denne første fotorunden har vi sett mange barn, mye vann og en dæsj natur. Men hvem stikker av med første runde av gjeve premier? I DinSides fotokonkurranse kan de beste og morsomste bildene sikre seg reisepremier, fremkalling av bilder, parfymer og festlige sommerfornøyelser.

Og det beste av alt? Det er fortsatt syv runder og en hel sommer igjen å gjøre det på! Dette er en amatørfotokonkurranse, og du kan helt sikkert delta.

 • Vinn premier for 30.000 - her finner du ut hvordan du kan bli med.

 • Neste ukes runde handler om våt ferie, og deretter er det igjen åpen runde. Send inn dine beste bilder du også.

 • Se ukens beste bilder i storformat her.
 • Ukens vinnerbilde

  Ukens vinnerbilde er fotografert av Rune Johannessen fra Grimstad. Juryen kan ikke annet enn bli i godt humør av dette strålende bildet av Mathias som har funnet en bille på et sted han kanskje ikke hadde ventet det ... Et strålende adrenalinfjes er smittende, og vi syns vi kan høre den skrekkblandede latteren helt gjennom skjermen. Et godt utsnitt trekker opp, og vi gleder oss over at fotografen har turt å gå tett på motivet.

  Les artikkelen gratis

  Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

  Gå til innlogging med

  Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

  Vi bryr oss om ditt personvern

  Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

  Les mer