Nesten 3000 for én dag

Familieferien kan bli av det dyre slaget i sommer.

FØLG MED: Familieparkene er ikke billige i fellesferien. Foto: Erik Johansen / NTB
FØLG MED: Familieparkene er ikke billige i fellesferien. Foto: Erik Johansen / NTB Vis mer
Publisert

Alt ligger til rette for sommerferiens startskudd. Mange barnefamilie holder seg til hjemlandet i sommerferien, men det er også de som liker å ta turen over til et av nabolandene.

DinSide har allerede skrevet om familieparkene i Norge. Nå er det tid for å sjekke prisen på de mest populære fornøyelsesparkene i Sverige og Danmark.

I denne artikkelen har vi brukt henholdsvis 101.88 og 159 i kurs for svenske og danske kroner, som var kursen per 07. juni.

Følg med på kronekursen

Vi har tatt utgangspunkt i bestilling på nett som er det billigste alternativet, og sett på parkenes inngangspriser i fellesferien.

Først ut er Tivoli i København som neppe trenger noen stor introduksjon. På papiret ser de danske prisene ganske fine ut, men etter å ha sett på valutakursen blir historien en helt annen.

Dagspass for barn mellom tre og sju år er på 339 danske kroner, men etter noen trykk på kalkulatoren blir summen 539 norske kroner. For personer over åtte år koster det 698 kroner for én dag i parken.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer