Nettets beste reisebyrå

Hvilket nettsted er det som er det aller beste i verden på reiser? Vi har sett nærmere på dotcom-byrået som ble kåret til verdens beste i World Travel Award

Nettets beste reisebyrå
Publisert

Vi presenterer Travelocity.com – kåret til verdens aller beste reisebyrå i Cyberspace!

47.000 hotell, 700 flyselskap og 50 leiebilfirmaer

Nettjenesten kan tilby online booking av mer enn 47.000 hotell i sin database. Hele 700 flyselskaper er representert gjennom bookingsystemet SABRE. Det betyr at du har tilgang til hele 95 prosent av ruteflytrafikken i hele verden! Og som om ikke det er nok, tilbyr nettstedet booking av leiebil gjennom over 50 leiebilfirmaer verden over.

Reservér reisen

Det er enkelt å bestille via Travelocity! Når du søker i systemet får du kun opp ledig kapasitet og slipper å bruke unødvendig tid på å sjekke om fullsatte fly faktisk er ledig – en irriterende funksjon hos mange andre byråer på nettet. Travelocity tilbyr deg også å reservere en reise i inntil 24 timer slik at du får tid til å tenke deg om før du gjør den faktiske bestillingen.

Men skal du ha full glede av selskapets tjenester kan du ikke ha angst for å bruke kredittkortet ditt på nettet. Selv om du bare vil reservere reisen din er du nødt til å oppgi kortnummeret på kortet som du eventuelt skal kjøpe reisen med.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer