Nettets beste reisebyrå

Hvilket nettsted er det som er det aller beste i verden på reiser? Vi har sett nærmere på dotcom-byrået som ble kåret til verdens beste i World Travel Award

Nettets beste reisebyrå
Publisert

Vi presenterer Travelocity.com – kåret til verdens aller beste reisebyrå i Cyberspace!

47.000 hotell, 700 flyselskap og 50 leiebilfirmaer

Nettjenesten kan tilby online booking av mer enn 47.000 hotell i sin database. Hele 700 flyselskaper er representert gjennom bookingsystemet SABRE. Det betyr at du har tilgang til hele 95 prosent av ruteflytrafikken i hele verden! Og som om ikke det er nok, tilbyr nettstedet booking av leiebil gjennom over 50 leiebilfirmaer verden over.

Reservér reisen

Det er enkelt å bestille via Travelocity! Når du søker i systemet får du kun opp ledig kapasitet og slipper å bruke unødvendig tid på å sjekke om fullsatte fly faktisk er ledig – en irriterende funksjon hos mange andre byråer på nettet. Travelocity tilbyr deg også å reservere en reise i inntil 24 timer slik at du får tid til å tenke deg om før du gjør den faktiske bestillingen.

Men skal du ha full glede av selskapets tjenester kan du ikke ha angst for å bruke kredittkortet ditt på nettet. Selv om du bare vil reservere reisen din er du nødt til å oppgi kortnummeret på kortet som du eventuelt skal kjøpe reisen med.

Bestem hvor i flyet du vil sitte

SABRE og Travelocity har laget et system slik at du også kan legge inn informasjon om hvor i flyet du vil sitte. Du kan angi om du vil sitte ved vinduet, ved midtgang eller i midten av tre-setere. En fin funksjon for deg som har krav til plasseringen i flyet. Har du lange bein er det nyttig å kunne legge inn info om at du vil sitte ved midtgangen. Dessverre kan du ikke bestille plass ved nødutgang.

Søk etter laveste pris

Du kan spesifisere søket etter pris. Her er alternativene:

  • Søk etter laveste pris uansett tidspunkt til en destinasjon

  • Søk laveste pris på spesifikke datoer til en destinasjon

  • Søk laveste pris på spesifikke datoer og tidspunkt til en destinasjon

Vi du kikke på ordinært oppsatte ruter fra de fleste av verdens flyplasser? Bruk Departure/Arrival Information - en fin, lettfattelig og ikke minst rask funksjon som kan være nyttig for deg som er eller skal på reise. Tjenesten er ikke oppdatert på alle faktiske rutetider. Det fanger ikke opp forsinkelser, kanselleringer på alle flyplasser, men det er en fin funksjon som gir oversikt over når rutene egentlig skal gå.

Pakketurer, cruise og video

En annen stor og bra utbygd seksjon på sidene er oversikt over gode pakketurer og cruise verden over. Det er lagt opp forslag til over 5.000 pakketurer. Du angir hvilken del av verden du ønsker å få forslag på turer til og du får listet de alternativene som selskapet kan tilby gjennom sine samarbeidsavtaler.

Er du ute etter et cruise skal du være kresen om du ikke finner noe som kan passe her. Databasen gir oversikt over et enormt antall cruise som er tilgjengelig over hele verden. Du finner fyldig informasjon om både cruisebåtene samt rutene som de opererer.
Lyst til å se video fra reisemålet før du reiser? Går du inn på Video-Gallery vil du kunne spille av videosnutter fra hele kloden. Informativt og morsomt! Utover dette har nettstedet utallige funksjoner. Vi nevner blant annet gode kart- og værtjenester samt en snedig Fare Watcher E-mail som overvåker markedet for deg og sender deg e-post så fort systemet finner den reisen du ønsker.

Test nettstedet selv ved å klikke her.

Billig reise?

Ferie til overs? I vår oppdaterte restplassoversikt finner du de siste og billigste reisene som er tilgjengelig på markedet. Ta en titt i Din Reiseguide og se hva andre synes om ditt reisemål. Her kan du også legge inn karakterer selv eller skrive et reisebrev! Sjekk også om flyet ditt er i rute.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer