Nettets Oscar-vinnere

BEST PÅ NETT: Webby Awards er nettets Oscar-kåring, og 3. mai ble vinnerne offentliggjort. Her er vinnerne innen reise- og turisme-kategoriene.

Her er pristroféet. Foto:  Pat Johnson/Webby Awards Foto:  Pat Johnson
Her er pristroféet. Foto: Pat Johnson/Webby Awards Foto: Pat Johnson Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det er niende året på rad for Webby Awards, som kårer det beste på nett innen drøye 60 kategorier: Det er alt fra mote, film og politikk til eiendom, sport og reiser. Kåringen er basert på innmeldte nettsteder, og i år er 4.000 nettsteder fra 40 land og alle USAs 50 stater representert blant de påmeldte.

Det er også kåret "Folkets favoritt" innen alle kategoriene, og her er det rundt 200.000 som har vært med på å kåre folkefavoritten. Som du vil se i resultatlisten, er denne gjerne en annen enn juryfavoritten.

Selve prisutdelingen vil skje 6. juni, på Gotham Hall i New York.

Vinnerne

Her er jury- og folkevinnerne innen de mest turismerelaterte kategoriene:

KulturinstitusjonJuryvinner: Lakota Winter Counts: An Online Exhibit (http://wintercounts.si.edu)Folkefavoritt: National Aquarium in Baltimore Visitor's Web Site (http://www.aqua.org)

Mat og drikkeJuryvinner: Emerald of California (http://www.emeraldnuts.com)Folkefavoritt: SoBe Beverages Website (http://www.sobebev.com)

RestaurantJuryvinner: Chipotle (http://www.chipotle.com)Folkefavoritt: Chipotle (http://www.chipotle.com)

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.