Nettets skiguide

Hvordan blir været, hvordan er skiløypene, hva slags støvler skal du velge, og hvordan bør du helst falle om uhellet er ute?

Internett kan være like uoversiktlig - om ikke mer - enn ukjente fjell uten kart og kompass. Vi guider deg på riktig vei.
Internett kan være like uoversiktlig - om ikke mer - enn ukjente fjell uten kart og kompass. Vi guider deg på riktig vei. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Her er vår guide til skisteder på nettet; Både for deg som planlegger en ferie, og for deg som må ta skituren i cyberspace.

Ski i Norge

Skal du på ski i Norge, enten alpint, snowboard eller langrennski; Her er noen steder å starte:

Rusten?Eller har du aldri lært å stå på ski? Da bør du kanskje oppsøke en skiskole – linker til skiskoler i Norge finner du på siden til Den norske skiskole.

Skiinfoer et norsk nettsted med omfattende opplysninger om norske skisenter, kontaktinformasjon, snødybder, puddervarsling, overnattingsbestilling og mye annet. Skiinfo har også informasjon om utenlandske skisteder.

Snøaktiviteter i Norgekan være så mangt. Norges Turistkontor har fin oversikt over hvor du finner de forskjellige aktivitetene – med kontaktinformasjon.

For turgåerekan det være aktuelt å oppdatere seg på fjellvettreglene – som du finner på sidene til Den Norske Turistforening. Her er også føremeldinger, pakkeråd til turen – og selvsagt oversikt over turistforeningens hytter. Mest for deg på langrenn.

Startsider

Føler du at du har frisket opp skiferdighetene såpass at du våger deg ut i verden? Her er nettets inngangsporter til skiferien – både innenlands og utenlands:

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer