Nettstedet for deg med flydilla

Airliners.net er et mekka for deg som er interessert i sivil luftfart! Her finner du bilder av så å si alle de flytyper som eksisterer i verden - og i tillegg finnes det diskusjonsgrupper og chatter hvor du kan få svar på så å si alt som har å gjøre med internasjonal luftfart!

Publisert

Skal du på reise, men er litt usikker på hva slags flytype det er du skal reise med? Her finner du garantert svaret ved hjelp av titusenvis av flyentusiaster!

Over 100.000 bilder!

Nettstedet har godt over 100.000 bilder i sitt fotoarkiv og er en nytelse for alle som har en lidenskap for fly. Her finner du bilder fra så å si alle flytyper som finnes i hele verden. Du kan for eksempel søke på flytypen Boeing 767, Ilyushin Il-14, Tupolev Tu-134, Airbus A319, kort og godt alt av flygende maskiner innen sivil luftfart. Du kan også søke ut fra flyselskap og vil da få listet opp alle bilder de fleste flytypene som selskapet benytter seg av. Hver dag kommer det inn ca. 100 nye bilder av fly fra hele verden.

Nettstedet har knyttet til seg over 2000 fotografer som daglig er til stede på flyplasser over hele verden. Hovedsakelig er dette mennesker som har fly som sin store hobby og som gjør dette rett og slett fordi det er morsomt.

I tillegg til bilder av selve flyene finner du en enorm bildedatabase av flyplasser, rullebaner, innredning i kabinene, for ikke å glemme bilder av hvordan de forskjellige cockpitene til de ulike flytypene ser ut. Her finner du også en fin samling bilder av eldre fly fra luftfartens tidligste dager! Ønsker du å kjøpe modellfly eller andre flyartikler er også dette mulig i nettstedets butikkløsning!

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer