New York til 3.617,-

Glem mellomlandinger i Frankfurt, Amsterdam og Rekjavik. For første gang siden SAS la ned direkteruten mellom Oslo og New York 28. mars, kan vi atter en gang fly direkte fra Oslo. I den anledning har vi utført en pristest på reiser til NY - koster det mer å fly direkte?

Publisert
Sist oppdatert

Start spreading the news, I’m leaving today, I want tobe a part of it, New York, New York

Frank Sinatra

Denne uken har vi testet priser på flyturer til New York til høsten, og vi har gode nyheter til deg. Er drømmen en svingende årstid i storbymetropolen kan det koste deg fra 3.617 kroner. Nå flyr også Continental Airlines deg direkte over Atlanteren. Fredag 18. juni gikk jomfruflyturen fra Oslo til New York, etter 11 uker med tørke hva direkteruter mellom Norge og USA angår.

Billigst mulig til New York

Forutsetningene for testen er å komme seg til New York på billigst mulig måte, slik at man har desto mer lommepenger å meske seg med på ferien. Vi har sjekket den siste uken i august samt uken fra og med søndag 26. september til søndag 03. oktober. En voksen, uten krav til annen luksus enn et sete på økonomiklasse, på vei mot metropolen med oppsparte midler. Vi har med priser fra åtte flyselskap samt reisebyrået Ebookers.no. Testens billetter Oslo - New York tur-retur ligger mellom 3.617 og 8.460 kroner. Fra andre store byer i Norge fant vi turer fra 4.691 til 10.485 kroner.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.