New Yorks beste restauranter

Her får du den deiligste maten i "The Big Apple".

Deilig mat hos wd-50.Foto: www.wd-50.com
Deilig mat hos wd-50.
Foto: www.wd-50.com Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Lav dollarkurs gjør det mer attraktivt enn på lenge å legge ferien til USA. Her er stedene du bør iverksette smaksløkene, om du skulle friste lykken i byen som aldri sover. Basert på egne restaurantanmeldelser, har New York Magazine kåret New Yorks 101 beste restauranter. Alle restaurantene i listen er belønnet med fra fem til én stjerne: Fem stjerner er det beste, og her er alt nesten perfekt, og én stjerne vil si at restauranten er bra.

Her er de fem beste fra New York Magazines liste. Gå til New York Magazine for å se hele smørbrødlisten. Alle disse fem på topp har fått fem eller fire stjerner, av NY Magazines restaurantkritikere. Vurderingen av prisnivå er sett ut i fra kritikernes øyne.

1. Le Bernardin

Her får du glamor og klasse servert på beste franske manér. Denne restauranten har fått fem stjerner.Adresse: 155 W. 51st St., New York. (Mellom Sixth og Seventh Aves.)Prisnivå: Veldig dyrt. 155 dollar (967 kroner) for en åtteretters tasting menu", med forskjellige småretter/smaksprøver.På menyen: Sjømat, fransk.På nett: Le Bernadin

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer