Ni billige New York-hoteller

Ni hoteller med dobbeltrom fra 360 til 1.070 kroner.

Publisert
Sist oppdatert

I høst er det ekstra billig å dra til New York på ferie, fordi dollaren er så svak. Du betaler i dag bare 5,50 kroner for en dollar.

Det betyr at du får enda mer for pengene i The Big Apple.

Billig dollar: Dette bør du kjøpe fra USA nå

Likevel tipper vi det er interessant å få vite hvor du kan bo billig og bra i storbyen. Her er ni hoteller med hyggelige priser. Husk at for å få rom på et av disse, bør du bestille i god tid.

Merk at prisene gjelder lavsesong. Ikke alle oppgitte priser er inkludert skatter og avgifter. Disse ligger vanligvis på 13,65 prosent + dagsskatt per rom per natt på mellom to og 5,50 dollar.

The Pod Hotel

Dette hotellet som ligger i Midtown, het tidligere The Pickwick Arms, men ble gjenåpnet som The Pod Hotel i år. Stilen er hipp og moderne. Rommene er små, men funksjonelle, med ladestasjoner til ipoden, LCD-tv'er, og gratis trådløst internett. Noen har dobbeltseng, andre enkeltseng, og noen køyesenger. Hotellet har takterrasse med kafé. Hotellets town house er perfekt for grupper på fire. Et av dobbeltrommene har egen veranda. Ikke alle rommene har eget bad.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer