Ni "nødvendigheter" til afterskien ...

Du kan få det meste i reiseformat. Her er ni "nødvendigheter" til afterskien - eller til en hvilken som helst festlig anledning utendørs ...

Publisert
Sist oppdatert

Klikk deg videre til neste: Drinkmikser for late

I tilfelle ...

Justin Case hetter denne portable baren så treffende - til bruk i tilfelle du skulle bli veldig desperat etter å henge på en bardisk og det ikke er en slik i mils omkrets ... Baren måler 140 x 95 centimeter når den er slått opp, eller 140 x 80 centimeter i sammenbrettet tilstand. Baren veier rundt 27 kilo, og kan bli slått opp i løpet av tre små minutter - og så lenge skulle du vel greie å vente? Det behøves ingen verktøy for å slå baren opp eller ned.

Baren kommer i forskjellige farger, og du kan sette ditt personlige preg på den gjennom egen grafikk på et felt foran på baren. Det er designeren Rene Chavanne som står bak innretningen. Den koster fra 2.000 til 4.500 euro (mellom 15.800 og 35.500 kroner).

Ekstern lenke: Produktets nettside

Klikk deg videre til neste: Bærbar barkoffert

Drinkmikser

Dette er oppfinnelsen for deg som elsker drinker! Nå trenger du ikke gå rundt å kunne innholdet i all verdens drinker; med Lazydrinker kan du bare velge hvilken drink du vil ha, så tar drinkmikseren seg av arbeidet med å justere innholdet, og du kan bare nyte det ferdige resultatet som kommer ut. Med denne blir du garantert festens høydepunkt!

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer