Nisjeguiding for nerder

Hekta på Sex and the City eller Sopranos? Eller er det helst jernbaner, helikoptre eller arkitektur som trigger hjertepumpen din? Her er et innblikk i nisjeturer for nerder.

Illustrasjonsfoto: Se Los Angeles med joggesko og svettebånd.
Foto: Robert Holmes/ California Tourism Foto: Robert Holmes/ California Tourism
Illustrasjonsfoto: Se Los Angeles med joggesko og svettebånd.
Foto: Robert Holmes/ California Tourism
Foto: Robert Holmes/ California Tourism Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Joggefantaster

Guidede turer kan foregå på forskjellige vis; vi har hørt om vandreturer, limousinsightseeing, bussguiding og kanskje guidede sykkelturer - men joggeturer med guiding må desidert være for spesielt interesserte. Ikke uventet finner vi fenomenet i USA, og Los Angeles. Turene går i regi av selskapet Off 'N Running Tours, og det er flere forskjellige turer å velge i, med forskjellige distanser, fra 4 til 12 miles.

Kontakt: Off 'N Running Tours, tel: +1 310-246-1418.

>> Fra sjokkerende krim til kriminelt bra shopping; Her er guidede turer med fokus på alt fra pengeglad shopping til TV-serier og sjokkerende brutaliteter.

Helikopterinteresserte

Fascinert av helikoptre? Da kan det kanskje være på sin plass med en helikopterguidet tur over storbyen. Du kan fly blant fuglene i New York, for priser fra 53,49 dollar for fem til sju minutter, opp til 260 dollar for en halvtime.

Kontakt: All New York Tours, Tel: +1 702-233-1627 eller +1 888-609-5665.

Jernbane-entusiaster

Det må være en del av dem, jernbaneentusiastene, ettersom det finnes et eget guidingselskap innenfor jernbanefeltet. Railfan Guided Tours/Timesaver Guided Tours i Melbourne, Australia, guider jernbanefansen til de mest interessante togstrekningene, til steder du kan ta bilder av forbipasserende tog - gjerne i uvanlige vinkler, til jernbanemuseer, til jernbaneterminaler osv. Turene kan skreddersys etter dine ønsker, og dere kan reise i din bil med innleid guide, i guidingselskapets limousin, eller til fots/med kollektivtransport. Turene koster fra 33 til 70 australske dollar.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer