Nivea

Testens billigste kroppskrem, men også testens taper. Heldigvis varsker produsenten at ny formel med ny duft er på vei.

Publisert
Sist oppdatert
Nivea
[Ugjyldig objekt (NAV)]
Farge på huden, men kviser og hudproblemer fulgte for begge testere etter bruk av Nivea selbruning for ansikt.
Farge på huden, men kviser og hudproblemer fulgte for begge testere etter bruk av Nivea selbruning for ansikt. Vis mer


Nivea leverer to snertne varianter til rimelig pris. Nivea Sun Self tan spray er en fargeløs kroppsspray på pumpeflaske som inneholder 150 ml til en pris på 82,50. Bruksanvisningen er kortfattet på skandinavisk, og virketiden er oppgitt til 2-3 timer.

Produsenten har også en fargeløs ansiktskrem, Nivea Sun self tan krem, som også kommer på pumpeflaske. Den inneholder 50 ml og koster det samme som kroppssprayen. Bruksanvisningen er på kortfattet tysk på vårt testflaske.

Merk at Niveas produkter snart skal relanseres med ny formel og ny parfyme. Vil du ha dette produktet, kan det lønne seg å vente til disse er på markedet!

Reaksjoner

Sprayen er grei å fordele og tørker fort, men det er lett å søle med pumpeflasken. Duften er sommerlig, som av kokos, men alt for sterk. Fargen var svak men så naturlig ut, og varigheten middels. Begge testere ble tørre i huden etter bruk.

Ansiktskremen lukter alt for sterkt til å brukes så nær "nesen". Kremen er klissete, men gir frisk farge av kort varighet. Dagen etter hadde imidlertid begge testere problemer med huden, som kviser og eksemlignende reaksjoner.

Dette produktet vil ingen av testerne prøve igjen!

  • Konklusjon: Se testresultatene i sammendrag
  • Vi bryr oss om ditt personvern

    dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

    Les mer