Nødtips

Mange liker ikke å reise uten at de vet hva de har å forholde seg til. Hva kan du gjøre for å sikre deg sprinkelseng og barnestol på charterreisen?

Publisert
Sist oppdatert

Bo på familieanleggeneBåde Saga, Ving og Star Tour har spesielt tilrettelagte familieanlegg, hvor det er plaskebassenger, barneklubber etc. På disse anleggene kan du bestille babyutstyr, og få garanti på at du faktisk får utstyret, ved bestilling.

Bestill tidligDet er et begrenset antall av barneutstyr til leie, så her gjelder: Vær tidlig ute. De som bestiller først, får førsteprioritet. Det er vanligvis ikke noe problem på familieanleggene, men skal du reise i fellesferien, da det er veldig mange andre småbarnsfamilier på tur, kan det lønne seg å resevere tidlig for å være sikker.

Ønsk deg tidligDu kan ønske deg sprinkelseng på de fleste andre hoteller, men det er da hotellet selv som står for utleien, og du får da ikke garantert noenting som helst. Charterselskapet videreformidler ditt ønske til hotellet, og så er det avhengig av hvor mange senger hotellet har til rådighet. Her gjelder også førstemann til mølla-prinsippet; de som har bestilt reisen og uttrykt ønske om seng først, står først i køen dersom hotellet ikke skulle ha nok senger til å tilfredsstille alle ønsker.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer