Noen liker det hett

Du bør sannsynligvis legge igjen blondinevitsene dine hjemme.

Festivalen er åpent både for naturlige blondiner og andre blonde varianter ... Foto: Latvian Association Of Blondes
Festivalen er åpent både for naturlige blondiner og andre blonde varianter ... Foto: Latvian Association Of Blondes Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I slutten av mai er det klart for det som sannsynligvis er årets største ansamling av blondiner. Stedet er Riga i Latvia, et land hvor naturlige blondiner i alle fall hører til sjeldenhetene.

Men den siste helgen i mai trommes alle festivallystne blondiner og blonde menn, naturlige eller med litt hjelp fra en venn, til blondinefestival.

På tross av de sjeldne natulige blonde hårmankene i landet, er det likevel ventet titusenvis av blonde mennesker til årets festival.Er du ikke selv en naturlig blond, men kunne tenke deg en lysere hårmanke? Vær litt oppmerksom i valg av hårfargepreparat, Carla Harris skulle også bare farge håret, men endte opp med gjenklistrede øyne, opphovnet hode og pustevansker. Stoffet i hårfargen som fremprovoserte reaksjonen hos Carla, er tillatt for bruk i kosmetiske produkter i Norge.

Hva synes du om en festival som bejubler blonde? Si din mening i debattforumet nedenfor.

Humørspreder

Opprinnelig var festivalen unnfanget som et forsøk på å lette på humøret hos innbyggerne under finanskrisen. Fjorårets festival var den første i rekken, og fikk stor oppmerksomhet i mange land. Ifølge det latviske turistkontoret er det ventet titusenvis av blonde hoder til årets festival.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer