Noen stalltips i Biarritz

Frister en svingom i solfylte Biarritz i sommer, kan disse tipsene om bo og øvrige severdigheter være verdt å ta med seg i kofferten.

Publisert
Sist oppdatert

Hvordan reise:

I motsetning til eksempelvis Nice, flyr ikke lavprisflyene til Biarritz og vestkysten av Frankrike, slik at det blir vanskeligere å gjøre de store flybillettkuppene når man skal reise. En mulighet er imidlertid å fly billig til Paris og ta et TGV-tog til feriebyen, for rundt 550 kroner. Turen med hurtigtoget tar i underkant av fem timer, og er en fin mulighet for sightseeing.

Ekstern lenke: TGV

Hvordan bo:

Bomulighetene i Biarritz passer alle størrelser på lommeboka. Alt fra et rom på luksuriøse Hotel du Palais til 400 euro og oppover, til billige vandrerhjem og camping. Med alle surferne som valfarter til byen har Biarritz spesialisert seg nettopp på billig bo.

Eksterne lenker:Travel Hotels Europe - billig overnatting, Biarritz' offisielle nettside - oversikt over hoteller.

Lær deg å surfe:

Er du først i Biarritz er mulighetene mange for å lære seg å surfe. Den franske surfeskolen i 102 Rue de Simmonet, rett ved stranden, tilbyr blant annet todagerskurs fra 46 euro.

En tur på golfbanen:

Golf de Biarritz - le Phare er den andre nest eldste golfbanen i Europa. Banen ligger 100 kilometer øst for Biarritz og de 18 hullene er fordelt på 5.376 meter. Det milde klimaet året rundt gir banen flotte greens.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer