Nordic Airlink

Nordic Airlink heter nyeste tilskudd i lavprissegmentet i Norge.

Publisert
Sist oppdatert

Finnair kjøpte i sommer aksjemajoriteten i det lille svenske flyselskapet Nordic Airlink, med det for øye å gjøre Nordic til det ledende lavprisselskapet i Norden. 27. oktober starter det svenske selskapet opp med daglige flyvninger mellom Arlanda og Oslo Gardermoen. Det vil bli åtte avganger fra Arlanda og åtte fra Oslo hver ukedag, og to til tre avganger lørdag og søndag. Prisene er ennå ikke helt klare, men billettsalget på nett planlegges å starte i begynnelsen av oktober.

Det går altså ikke an å bestille billetter for norgesruten ennå, men i oktober vil du kunne bestille billetter via selskapets eksisterende bestillingstjeneste på nett. Hvorvidt det blir endringer i bestillingstjenesten etter hvert er usikkert, men inntil videre er det den eksisterende tjenesten som vil møte norske brukere. Vi har derfor valgt å vurdere Nordic Airlinks nettsider og bestillingstjeneste slik den fremstår i dag.

Nettadresse: www.nordicairlink.se

Tilbyr: Du kan velge mellom svenske og engelske sider, men det er ingen informasjon på de engelske sidene. Nettstedet gir kontaktinformasjon for billettbestilling, tidtabeller, kort info om flytyper og prisoversikt (ennå ikke for Arlanda-Oslo-ruten).

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer