Nordic klar på nett

Nordic Airlinks billigforbindelse mellom Oslo og Stockholm er av de billigste mellom østlandet og den svenske hovedstaden. Nå er nettbestillingen klar.

Publisert
Sist oppdatert

Kommende mandag åpner Nordic Airlinks ruter mellom Oslo og Stockholm, og de har reklamert med priser som er lavere enn konkurrentenes. Se mer om prisene mellom østlandet og Stockholm her:

 • Spenn setebeltene for priskrig mellom Oslo og Stockholm.
 • Nå åpner også Nordic Airlink sine nettsider for booking mellom hovedstedene. Her kan du se hvor mye det haster med å bestille - grønne "lys" ved avgangen, tilsier at du har god tid. Gult signaliserer at det er under ni plasser igjen, og rødt tilsier at flyet er fullt. Vi har tatt en kikk på bookingtjenesten, som virker lettfattelig og rask, og som gir deg mulighet til å søke på pris uten at du må registrere deg først.

  Selskapet har også opprettet en bookingtelefon på 820 02 030. Herfra kan du også booke billetter på denne ruten. Prisen for å ringe nummeret er 59 øre for oppkobling og 1,64 kroner per minutt fra du får svar.

 • Se vår test av andre billigfly på nett.
 • Verktøy for reiselyst


  Restplasslisten er stedet for deg som er ute etter billige reiser. Her finner du charterselskapenes restplasser på ett sted. Reiseguiden gir deg tips og råd til ting å se, godt å spise og steder å besøke – eller ikke besøke. Rådene kommer fra de som kjenner stedene best, nemlig turistene selv. Valutakalkulatoren gjør de vanskelige regnestykkene for deg.

  Vi bryr oss om ditt personvern

  dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Les mer