Norge: 60 supertips

Norge er ditt nærmeste ferieland, og vi har fått alle fylkene pluss Svalbard til å anbefale tre spennende og kanskje ikke så kjente opplevelser. Det blir tilsammen 60 knalltips. Hva med å dra på beversafari, besøke en bjørnepark, eller spise middag i en ubåt?

Publisert
Sist oppdatert

Artikkelen ble første gang publisert 14. juli 2005. I denne versjonen er datoer oppdaterte. Kongekrabbesafari, brevandring eller latsabbens fjelltur opp Gaustatoppen. Det er noe av det du kan gjøre som turist i Norge. Vi har plukket frem 60 alternative opplevelser fra hele landet, slik at du ikke skal kjede deg på norgesferien i sommer.

Det hele begynte med at vi skulle finne de mest populære severdighetene i de forskjellige fylkene. Men det ville ikke blitt spesielt overraskende lesning. Nordkapp i Finnmark, Fløibanen i Hordaland og Holmenkollen i Oslo. Norge må da ha noe sprekere og mer uventet enn det å by oss?

Tips fra kjentfolk

Vi har utfordret de forskjellige fylkenes turistkontorer til å gi oss tre alternative opplevelser det er verdt å få med seg.

Kunne du tenke deg å bade i jettegrytene i Nissedal, ta et båtcruice på Svalbard eller se Djevelens tanngard i Troms? Eller frister det mer å dra til et kunstlaboratorium i Buskerud, eller kanskje se på mineraler og krystaller i Aust-Agder?

Det finnes utallige muligheter for spennende og morsomme opplevelser i vårt langstrakte land - uansett i hvilket fylke du reiser til.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer