Norge anbefales i britisk avis

Midnattsolen sett fra Hurtigruten og norskekysten i august. Det er to av hundre stalltips for reiser i 2005 fra den britiske avisen Times.

Publisert
Sist oppdatert

Den britiske avisen Times har snekret sammen 100 reisetips for 2005. Mellom eksotiske fjellferier i India, sjeldne muligheter for reiser til Nord-Korea og bush-overlevelseskurs i Zambia finner vi også to forslag om reiser til Norge.

Fristende midnattsol på 83. plass

Hurtigruten er muligens godt kjent i Norge og Tyskland, men for britene virker dette å regne som et nytt tilbud på markedet. Times anbefaler Lofoten med hurtigruten i juni, både for å se de vakre øyene, midnattsolen og dyreliv i havet.

Norges vakre Lofoten-øyer har alltid vært for vanskelig for cruiseskip, men denne sommeren introduseres reiser med et lite fartøy som kan komme tett på øyene. Et åttedøgns cruise begynner i juni - perfekt for midnattsolen.

Kysten i august på 90. plass

Norge er dyrt, fastslår den britiske avisen, men tipser om at prisene er lavere i slutten av august etter at skolene har startet i Norge. Deres forslag er å ta båt fra Newcastle til Stavanger (Fjord Line), og nyte kysten i en leiehytte med sykling, fjellturer, rafting og kanopadling.

 • Flere norske reisetips fra DinSides arkiver
 • Les artikkelen gratis

  Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

  Gå til innlogging med

  Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

  Vi bryr oss om ditt personvern

  Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

  Les mer