- Norge er det vakreste landet

Se videoen som skal selge fedrelandet som reisemål.

Norske fjorder er turistmagnet nummer én. Her fra Geirangerfjorden. Foto: Terje Rakke/Nordic Life/Innovasjon Norge
Norske fjorder er turistmagnet nummer én. Her fra Geirangerfjorden. Foto: Terje Rakke/Nordic Life/Innovasjon Norge Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Sommeren er her, og har du ikke planlagt hva du skal finne på i ferien ennå, bør du begynne å tenke på det nå. Det er bare tre uker igjen til skoleferien, og seks uker til fellesferien.

Finanskrisetider gjør at mange nordmenn revurderer ferieplanene sine. Reiselivsbransjen mener at flere vil velge å feriere i eget land.

Norgesferien behøver ikke bli så dyr, i hvert fall ikke dersom du kan bo hos venner og familie, eller låne en hytte av noen du kjenner. Men det er ikke SÅ ille å legge ferien til fedrelandet selv om du ikke har noen kjente å bo hos.

DinSide vil komme med tips til hvordan du kan gjøre norgesferien mer lommebokvennlig senere, siden Norden er månedens tema på Reise i juni. Stikkordene er hotellpakker, b&bs, Turistforeningen og telttur.Er du ennå ikke overbevist om at å legge ferien til Norge er en god idé, bør du ta en titt på videoen under. Det er nemlig slik Visit Norway presenterer Norge for turistene. Videoen er også lagt ut på Youtube, og selv om ikke alle som har lagt inn kommentarer er like begeistret, må det nevnes at den aller første kommentaren til videoen lyder som følger:

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer