Norge og Europa

Publisert
Sist oppdatert

Best i NorgeSEVERDIGHETER: Overveldende natur og hysterisk moro. Her er Norges mest populære attraksjoner.

Tøffere enn TrollstigenEVENTYR: Brattere, røffere, villere og vakrere. Vi har utfordret høydeskrekken på trådsmale grusveier nesten uten autovern mellom Nordmøre og Romsdal.

Guide til Norges stavkirkerSEVERDIG: Kun 28 stykker står fortsatt igjen rundt om i Sør-Norge. Her er din guide til de unike stavkirkene, verdens eldste konstruksjoner i tre.

Whisky in the rocksSTOCKHOLM: Ingen fare for lunkent øl og varm rødvin her. Finn frem pelsen, og besøk verdens eneste innendørs isbar. Her ser du bildene.

Vakre StockholmBILDESPESIAL: Gamla Stan er lett å bli forelsket i. Se bildene fra vår rundtur i Stockholm.

Kule hoteller i NordenOVERNATTING: Byferien blir ikke den samme om vi bor råttent, ordinært eller kjedelig. Se 11 hoteller i de nordiske hovedstedene som gir oppholdet det lille ekstra.

Anarki og bohemliv i KøbenhavnTIPS: Se København fra den andre siden med en svipptur til Christiania. Vi gir deg tipsene.

Kuriøs overnattingNEDERLAND: Sov i en vintønne eller en havnekran - eller med høner, troll eller hekser. Her er tipsene, historiene og bildene fra ti sære overnattingssteder i Nederland.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer