Norge på topp fem

Norge er et av de fem mest snøsikre stedene i Europa, i følge The Guardian.

Publisert
Sist oppdatert

De rangerer Norge som det femte mest snøsikre stedet i Europa, bare slått av to steder i Frankrike, ett sted i Sveits og ett sted i Italia. The Guardian mener hele Norge er et godt utganspunkt for god snø av en kvalitet du ikke engang finner i Alpene.

The Guardian skriver følgende:"Hvis du er ute etter noe som er litt annet enn de vanlige opptråkkete løypene, bør du prøve Norge. Her er du garantert snø av en kvalitet Alpene bare kan drømme om, blandet med fantastiske omgivelser ved fjorder og innsjøer som gir en fantastisk ramme. Om natten kan du til og med få glimt av nordlyset dersom du er på de riktige stedene.

Norge er en klar favoritt blant skiturister takket være sin overflod av langrennsløyper. Terrenget er variert og enormt, og alpinløypene er mange med moderne heiser. Overfloden av snø betyr at det også er mange andre aktiviteter å drive med, ikke bare skikjøring. Du kan prøve hundekjøring, kjelkekjøring og isfisking."

Den komplette listen med utdrag om de andre skistedene kan du lese i The Guardians artikkel her.

 • Her kan du lese hva utlendiger sier om norske skisteder.

 • Les artikkelen gratis

  Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

  Gå til innlogging med

  Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

  Vi bryr oss om ditt personvern

  Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

  Les mer