Norge

Fra store badeland, familieshow og fornøyelsesparker til mindre familieparker. Her er norske tilbud til familieutflukten.

Publisert
Sist oppdatert

Tusenfryd

Årets nyhet på Tusenfryd er barnas eget område; Barnas Fryd. 12 millioner er investert i det nye området, med pariserhjul, veteranbiler, hoppende vannfontene og en egen barnebuffet.

BadeFryd er åpent fra 4. juni - 14. august.

Sesong: 24. april til 9. oktober.

Priser: Her er høysesongpriser (4.6 - 14.8).Entré voksen: 260 kroner for alle over 120 centimeter.Entré barn: 225 kroner for de mellom 95 centimeter og 120 centimeter. Gratis for barn under 95 cm.

Tillegg for attraksjoner: Nei, billettprisen inkluderer alle attraksjoner unntatt SkyCoaster (185 kroner) og hesteridning (30 kroner).

Hvor: Vinterbro, cirka 2 mil sør for Oslo.

    Ekstern lenke: Parkens nettside

Bø Sommarland

Norges største vannland med aktiviteter som surfebølge for de store og eventyrlystne, og grunnere basseng for de minste. Her er også tørre aktiviteter i Lekeland, med lekeslott, klatrefjell, trampoliner mm.

Sesong: 11. juni til 14. august.

Priser: Priser for høysesong (25.juni til 14.august).Entré voksen: 245 kroner.Entré barn: 210 kroner (3-13 år). Barn under tre år går gratis.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer