Norge

Vil du hilse på den sibirske tigeren Tinka i sommer bør du dra til Dyreparken i Kristiansand. Er du ute etter det ultimate kicket er imidlertid RollOver, Tusenfryds nyeste attraksjon, parken å dra til. Norge har mange fornøyelsesparker å by på, og her får du en oversikt over de ti største.

Publisert
Sist oppdatert

Heftig på Tusenfryd

Årets nye attraksjon i parken er ungdomsfavoritten RollOver. Fra før har TusenFryd med stor suksess presentert Supersplash med verdens bratteste stup i vann, berg- og dalbanen TunderCoaster og oppskytningsraketten SpaceShot. Med den heftige gondolen RollOver skreddersyr i år underholdningsparken et adrenalin-kick av de store til ungdommen.

Sesong: Åpent hver dag i juni, juli og halve august, ellers stort sett helgeåpent fra 28. mai til 3. oktober. Priser: Varierer litt med høysesong og lavsesong. Høyere priser fra 28. mai til 15. august , unntatt hverdager fra 1. juni til 18. juni. Pris over 120 cm: 220/250 Pris under 120 cm: 190/215 Under 95 cm: Gratis

Parken har også egne senior-priser til 100 kroner, og "dag 2"-billett som også kan kjøpes for 100 kroner før du forlater parken.

Hvor: Vinterbro, cirka 20 kilometer sørøst for Oslo sentrum.

Nettsted: Tusenfryd

Sommarland i Bø

Hit kommer du ikke uten badebuksen. Vannland med blant annet berg- og dalbane i vann og surfebølge - samt tivoli, minigolf, klatrefjell og bilbane for deg som trives best i tørrere element. I år skilter også leke- og badeparken med flere nyheter, blant annet en halfpipe med 19 meter fallhøyde.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer