Norges dyreste pakkereiser - Apollo

Også reiseselskapet Apollo har ekstraordinære godbiter å by på for den som er på jakt etter en pakketur utenom det vanlige. I tillegg kommer et cruise i 100.000-kronersklassen.

Foto: Apollo
Foto: Apollo Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Tidligere har vi fortalt om de mest luksuriøse og kostbare pakketurene Star Tour og Ving har å by på. I dag har turen kommet til Norges nest største reiseselskap; Apollo Reiser.

Apollo har siden 2006 tilbudt sitt såkalte Exclusive-konsept, som omfatter turer til en rekke luksuriøse hoteller i 14 afrikanske, amerikanske, asiatiske og europeiske land.

Kreta: 14.000 til 33.000 kr

Et av de aller mest kostbare reisemålene er seksstjernershotellet Aquia Elounda Village på velkjente Kreta. Hotellet har ifølge Apollo vunnet en rekke priser, deriblant en plass på en liste over verdens hundre flotteste luksushoteller.

Turene kjøres i sommerhalvåret og prisen for én uke - der kun frokosten er dekket - koster mellom 14.000 og 33.000 kroner per person. Hvilken pris man ender opp med avhenger av avreisedato og romtype.

Artikkelen fortsetter under fotoalbumet.

Dominikanske republikk: 20.000 til 25.000 kr

Den som ønsker et mer eksotisk reisemål - og er villig til å sitte litt lengre på flyet - kan i stedet reise til hotellet Dreams Punta Cana Resort & Spa i Den dominikanske republikk, ofte omtalt som domrep. Apollo kjører turer til hotellet hele vinterhalvåret og 14 dager koster mellom 20.000 og 25.000 kroner per person. Til gjengjeld snakker vi her om en såkalt All inclusive-tur, noe som betyr at alle måltider, inklusive lokal drikke, er inkludert.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.