Norges dyreste pakkereiser - Star Tour

Reiseselskapet Star Tour har mer å by på enn billige pakketurer til Kanariøyene og Hellas. For eksempel reiser til Maldivene og Mauritius i 60.000-kronersklassen.

Hvis du har mellom 44.000 og 54.000 kroner å avse - per person - kan du og din kjære kose dere her, på Hilton Iru Fushi Beach Resort & Spa. Det unike hotellet ligger på Maldivenes Noonu-atoll og Star Tour disponerer ti rom. Foto: Star Tour
Hvis du har mellom 44.000 og 54.000 kroner å avse - per person - kan du og din kjære kose dere her, på Hilton Iru Fushi Beach Resort & Spa. Det unike hotellet ligger på Maldivenes Noonu-atoll og Star Tour disponerer ti rom. Foto: Star Tour Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Nordmenn reiser som aldri før og stadig flere av oss er villige til å betale for eksklusive og spesielle reiseopplevelser. Det har de store reiseselskapene forstått og har de siste årene tilbudt stadig mer eksklusive pakkereiser. Vi vil i en liten artikkelserie se nærmere på hva de tre største reiseselskapene har å tilby - og starter med Star Tour.

Star Tour innførte den eksklusive kategorien Blue Selection så tidlig som i 2001 og fulgte i 2008 opp med Blue Unique. Sistnevnte kategori omfatter reiser til helt spesielle hoteller utenfor allfarvei, mens Blue Selection er rettet mot dem som er på jakt etter pur luksus - og som er villig til å betale for det.

Mauritius: 29.000 til 56.000 kr

Et av de drøye 40 Blue Selection-hotellene er femstjernersresidensen Hilton Resort & Spa på Mauritius øst for Madagaskar i det indiske hav. Turene går i vinterhalvåret og Star Tour disponerer ti rom. De rimeligste rommene koster 29.000 kroner per person for 14 dager, mens juniorsuite i juleferien koster drøye 56.000 kroner. Denne prisen omfatter kun halvpensjon og inkluderer verken mat på flyet eller lokal transport. Det er altså en virkelig kostbar 14-dagerstur vi her snakker om. Til gjengjeld lover Star Tour et meget luksuriøst hotell med praktfull beliggenhet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer