Norges dyreste pakkereiser - Star Tour

Reiseselskapet Star Tour har mer å by på enn billige pakketurer til Kanariøyene og Hellas. For eksempel reiser til Maldivene og Mauritius i 60.000-kronersklassen.

Hvis du har mellom 44.000 og 54.000 kroner å avse - per person - kan du og din kjære kose dere her, på Hilton Iru Fushi Beach Resort & Spa. Det unike hotellet ligger på Maldivenes Noonu-atoll og Star Tour disponerer ti rom. Foto: Star Tour
Hvis du har mellom 44.000 og 54.000 kroner å avse - per person - kan du og din kjære kose dere her, på Hilton Iru Fushi Beach Resort & Spa. Det unike hotellet ligger på Maldivenes Noonu-atoll og Star Tour disponerer ti rom. Foto: Star Tour Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Nordmenn reiser som aldri før og stadig flere av oss er villige til å betale for eksklusive og spesielle reiseopplevelser. Det har de store reiseselskapene forstått og har de siste årene tilbudt stadig mer eksklusive pakkereiser. Vi vil i en liten artikkelserie se nærmere på hva de tre største reiseselskapene har å tilby - og starter med Star Tour.

Star Tour innførte den eksklusive kategorien Blue Selection så tidlig som i 2001 og fulgte i 2008 opp med Blue Unique. Sistnevnte kategori omfatter reiser til helt spesielle hoteller utenfor allfarvei, mens Blue Selection er rettet mot dem som er på jakt etter pur luksus - og som er villig til å betale for det.

Mauritius: 29.000 til 56.000 kr

Et av de drøye 40 Blue Selection-hotellene er femstjernersresidensen Hilton Resort & Spa på Mauritius øst for Madagaskar i det indiske hav. Turene går i vinterhalvåret og Star Tour disponerer ti rom. De rimeligste rommene koster 29.000 kroner per person for 14 dager, mens juniorsuite i juleferien koster drøye 56.000 kroner. Denne prisen omfatter kun halvpensjon og inkluderer verken mat på flyet eller lokal transport. Det er altså en virkelig kostbar 14-dagerstur vi her snakker om. Til gjengjeld lover Star Tour et meget luksuriøst hotell med praktfull beliggenhet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.