Norges dyreste pakkereiser: Ving

Også reiseselskapet Ving har eksklusive godbiter å friste med for deg som har planer om å åpne lommeboken skikkelig når du skal ut på tur.

Hvis du synes det blir for langt å reise til Maldivene eller Mauritius, kan du reise hit, til Gran Hotel Bahaia del Duque Resort på kanariøyen Tenerife. Hotellet er ifølge Ving blant Spanias aller beste. Du må imidlertid belage deg på å betale mellom 25.000 og 43.000 kroner per person for 14 dager med frokost. Foto: Ving
Hvis du synes det blir for langt å reise til Maldivene eller Mauritius, kan du reise hit, til Gran Hotel Bahaia del Duque Resort på kanariøyen Tenerife. Hotellet er ifølge Ving blant Spanias aller beste. Du må imidlertid belage deg på å betale mellom 25.000 og 43.000 kroner per person for 14 dager med frokost. Foto: Ving Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

For noen dager siden fortalte vi om de mest luksuriøse og kostbare pakkereisene Star Tour har å by på. I dag har turen kommet til Norges største reiseselskap, Ving. I likhet med Star Tour har Ving tatt konsekvensen av at stadig flere nordmenn har god råd - og at mange av oss velger å bruke en del av formuen på eksklusive reiser.

Maldivene: 43.000 til 65.000 kr

Som Star Tour har også Ving valgt å satse på de tropiske paradisøyene Maldivene og Mauritius. Den aller dyreste reisen er en 14-dagerstur til luksushotellet Diva Maldives, som ligger på en av Maldivenes største øyer; Didhoofinolhu. Reisen selges året rundt og koster mellom 43.000 og 65.000 kroner per person - avhengig av sesong og romtype. Denne prisen inkluderer kun halvpensjon, så sluttsummen vil i praksis bli enda høyere. Til gjengjeld tyder bildene på at beliggenheten og omgivelsene er spektakulære.

Mauritius: 34.000 til 47.000 kr

Hvis Maldivene sydvest for India blir for dyrt, kan du i stedet reise til Mauritius øst for Madagaskar. Ving tilbyr i hvert fall 14-dagersturer til Dinarobin Hotel Golf & Spa. Også her tilsier bildene at vi snakker om beliggenhet av paradisisk karakter. Prisen, som kun inkluderer halvpensjon, ligger på mellom 34.000 og 47.000 kroner per person. Reisen selges hele året og de flotteste junior-suitene har egen veranda mot lagunen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.