Norges "hemmelige" perler

Sommerlige godbiter du kanskje aldri har hørt om før.

Strendene på Lista har du mer eller mindre for deg selv. Foto: Tore Neset
Strendene på Lista har du mer eller mindre for deg selv. Foto: Tore Neset Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det er vel knapt noe sted i Norge som kan karakteriseres som hemmelig. Likevel tar vi sjansen og lister opp destinasjoner som kan tilby deg det eksotiske eller lille ekstra, og som i hvert fall ikke alle i Norges land vet om.

Hvis mange vet om stedene, så er det i alle fall ikke veldig mange som har vært der selv, tør vi å påstå.

Norgesferie kommer til å bli veldig populært blant normenn i år. Det er finanskrisen som gjør at flere dropper utlandet til fordel for en ferietur i eget land. Kanskje en av perlene under frister?

Listen ble til da jeg sendte mine gode journalistkolleger i Aller Internett en e-post og ba dem avsløre sin hemmelige perle. Siden vi kommer fra alle kriker og kroker i landet, ble det en ganske spennende liste.

Har du noen tips til norske perler du vil anbefale andre? Skriv i debattforumet under!

Slapp av i Sogndalstrand, Sokndal kommune, RogalandSkrivende journalist vil anbefale en tur til Sogndalstrand, et gammelt ladested helt ute i havet. Her er det ikke lov å skynde seg eller stresse. Et besøk hit anbefales på det sterkeste. Sogndalstrand er full av sjarmerende trehus, hyggelige kafeer og morsomme butikker. Ta deg en lapp på en kafé, eller spis en is mens du kikker på laksen som spretter oppover elveoset.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer