Norges vakreste naturopplevelse

Norge er full av vakker natur, men det mest enestående er Svalbard. DinSide dro dit for å treffe kongen av øyriket.

Publisert
Sist oppdatert

Svalbard er et av verdens største uberørte naturområder. Øygruppen er kanskje mest kjent ute i verden for sin sårbare populasjon med isbjørn, men byr også på uante muligheter for utflukter og unike naturopplevelser.

DinSides Hans Kristian Krogh-Hanssen reiste på snøskutersafari på leting etter kongen av Svalbard og Nordishavet - noe han i ettertid kaller en av Norges absolutt flotteste naturopplevelser.

Klikk på lysbildefremvisningen, se Svalbards utrolige natur og hør om turen under: (husk lyd)

Slik planlegger du reisen til Svalbard:

Fly:Både Norwegian og SAS flyr direkte til Svalbard fra fastlandet. Billettene får du fra 500 kroner én vei og oppover. Norwegian er billigere, men SAS har flere avganger. Pakketurer får du også fra 3.500 kroner og oppover.

Norwegian flyr to ganger i uken, på torsdag og søndag. SAS flyr stort sett hver dag. Ovenatting:Det finnes en rekke forskjellige overnattingstilbud på Svalbard, spesielt i Longyearbyen. Her er lenker til noen av dem.

Radisson SAS Polar Hotel Spitsbergen er moderne og funskjonelt, men i høyere prisklasse.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer