Norsk familiemoro fra 270 til 900 kroner

Vassfaret Bjørnepark er billigst for familien på jakt etter familieopplevelser.

Publisert
Sist oppdatert

En dag i Vassfaret Bjørnepark koster 270 kroner for hele familien. Dyrest er Tusenfryd; her må en familie på fire ut med 900 kroner bare i inngangspenger.

Skroll ned for mer.

Tusenfryd er dyrest. Her årets nye attraksjon, SuperSplash.
Tusenfryd er dyrest. Her årets nye attraksjon, SuperSplash. Vis mer


Vi har familieparker, badeparker, dyreparker og fornøyelsesparker; det bør være mulig å finne litt for enhver familiesmak i vårt langstrakte land. Og for enhver lommebok … 900 kroner i inngangspenger på Tusenfryd svir godt i enhver barnefamilies lommebok, i alle fall når is- og pølsemagen også skal ha sitt når familien er vel inne på området. Men rett skal være rett: En helaften på Tusenfryd behøver ikke bli så dyr, billettprisene avhenger også av alder og høyden på barna. Du kan studere prisene nærmere ved å klikke deg inn på hver enkelt park - som du finner lenker til nedenfor og i boksen til høyre.

I denne tabellen kan du se hva du må ut med av inngangspenger for et besøk på en av disse familie- eller fritidsparkene i høysesong. Vi har tatt utgangspunkt i en familie på fire, bestående av to voksne og to betalende barn. Husk at totalprisen i de fleste tilfellene vil variere med høyde og/eller alder på barna. De aller yngste går gratis hos de fleste. Mer utfyllende om prisene hos de enkelte parkene finner du i omtalene av den enkelte park:

Relaterte artikler

 • Vi tester SuperSplash; Tusenfryds nyeste attraksjon

 • Vi tester Balder; Lisebergs ferskeste tilskudd

 • Guide til Astrid Lindgrens verden

 • Ut å reise?

  Vi har hjelpemidlene som gjør reiseplanleggingen lettere:

 • Billige reiser: Let opp de billigste charterreisene med vår restplassliste. Du kan også få restplassvarsling til din mobiltelefon, les mer om dette her.
 • Lesernes reisetips og meninger: Les drøye 700 artikler og nesten 10.000 vurderinger av reisemål verden rundt – og skriv inn dine tips og reiseskildringer.
 • Skitips: Sjekk Skiguiden for beste norske skisted. Finn det beste anlegget for ditt behov, vurdert av leserne selv.
 • Vrien valuta? La valutakalkulatoren gjøre de vriene regnestykkene for deg.
 • Når er skoleferien? Sjekk når barna har ferie, eller hvilke perioder du uten barn bør ligge unna for å unngå pristoppene.
 • Vi bryr oss om ditt personvern

  dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Les mer