Norsk familiemoro fra 270 til 900 kroner

Vassfaret Bjørnepark er billigst for familien på jakt etter familieopplevelser.

Publisert
Sist oppdatert

En dag i Vassfaret Bjørnepark koster 270 kroner for hele familien. Dyrest er Tusenfryd; her må en familie på fire ut med 900 kroner bare i inngangspenger.

Skroll ned for mer.

Vi har familieparker, badeparker, dyreparker og fornøyelsesparker; det bør være mulig å finne litt for enhver familiesmak i vårt langstrakte land. Og for enhver lommebok … 900 kroner i inngangspenger på Tusenfryd svir godt i enhver barnefamilies lommebok, i alle fall når is- og pølsemagen også skal ha sitt når familien er vel inne på området. Men rett skal være rett: En helaften på Tusenfryd behøver ikke bli så dyr, billettprisene avhenger også av alder og høyden på barna. Du kan studere prisene nærmere ved å klikke deg inn på hver enkelt park - som du finner lenker til nedenfor og i boksen til høyre.

I denne tabellen kan du se hva du må ut med av inngangspenger for et besøk på en av disse familie- eller fritidsparkene i høysesong. Vi har tatt utgangspunkt i en familie på fire, bestående av to voksne og to betalende barn. Husk at totalprisen i de fleste tilfellene vil variere med høyde og/eller alder på barna. De aller yngste går gratis hos de fleste. Mer utfyllende om prisene hos de enkelte parkene finner du i omtalene av den enkelte park:

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer