Norsk pudder i verdensklasse

Du trenger ikke reise til alpene for å lete etter snorkelføre - du finner det i Norge. Sjekk hvor.

Publisert
Sist oppdatert

Oslo, onsdag 27. februar: Føremeldingen viser langt fra det vinterferieværet mange vestlendinger kunne tenke seg. Snø, vind og labre utsikter preger varslet ut uken.

Fjellovergangene får også sitt av værgudene. Alle utenom Strynefjellet er stengt. Stemningen i minibussen vår er likevel allerede i vinnermodus. Dette betyr puddersnø. Ikke bare litt, men helt råe mengder med pudder. Bare de åpner heisene helt til topps nå ...

Kupeen er fylt med brett, ski, truger, feller, skredsøkere og alt annet som skal til for å gjøre pudderjakten til en suksess. Halvveis til Otta har nummeret til føremeldingen havnet på speed dial, og jubelen er stor når banen fortsatt er klar for å krysse over på den rette siden av løssnøskillet.

Neste stopp er Stranda Skisenter - Norges ukronede pudderperle.

Se store bilder fra pudderparadiset her...

Perfekt timing for løssnøjunkies

Åtte timer seinere sitter vi i den innleide hytta og diskuterer morgendagen.

- Det blåser fortsatt for mye og toppheisen til Roaldshorn åpner ikke i morgen tidlig. Men jeg tror det likevel kommer til å være masse off piste tilgjengelig fra den nedre heisen, sier tourmaster Michael Helgestad.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer