Norske bølger i verdensklasse

Publisert
Sist oppdatert

DinSide Reise vil hver uke fremover i vinter presentere et bilde som vekker reiselysten.

Bildet vil være aktuelt for årstiden, vise en spesiell reiseopplevelse, gi en historie, eller simpelthen vekke gode reisevibber.

Ukens bilde:

Ukens bilde ble tatt i Stavanger denne uken, nærmere bestemt ved Reve Havn på Jærkysten. Surferen er Jonas Paulsen, Norges beste og eneste professjonelle surfer, og bildet viser ham på vei inn i en fin bølge på jakt etter det ultimate for en bølgerytter - tuberide.

- I dag er det gode forhold, så det er om å gjøre å være tidlig ute for å unngå å kjempe med for mange om bølgene, sier Paulsen til DinSide på land etter en litt kald fornøyelese i havet.

Det er høsten og vinteren som er de beste årstidene for surfing i Norge, når dønningene ruller inn fra Nordatlantiske stormer langt unna norskekysten.

Les mer om surfing i Stavanger i vår reportasje neste uke på DinSide Reise.

Har du et knakende godt bilde du vil vise frem? Send det til oss på reise@dinside.no, med en kort tekst som forklarer hva vi ser, og når og hvor det er tatt. Skriv også hvorfor du anbefaler dette reisemålet. Er bildet godt nok, vil vi presentere det som ukens bilde.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.