Norske karttjenester

To av disse norske tjenestene er kun til hjelp for planlegging av norgesturer. Én av de tre har kartdata også for Sverige og Danmark.

Norske karttjenester
Publisert
Sist oppdatert

Visveg

Kan kun hjelpe deg med ruteplanlegging i Norge. Har store vanskeligheter med å finne våre adresser, og når vi endelig greier å få systemet til å finne adressen, greier den ikke å beregne ruten. Greier ikke å beregne ruten på to av tre ønskelige reiseruter.

Noe merkelig med formatet på siden, slik at vi ikke greier å lese alt som står der, og det går heller ikke å skrolle ned. Kun rutebeskrivelse på kart, ikke som beskrivelse med rutepunkt. Du kan velge rute med mellomstopp.

    Totalinntrykk: 1Når vi må belære systemet om hvor adressen finnes, er det fullstendig ubrukelig.

    Ekstern lenke: Visveg

Gule sider

Er kun til hjelp på norske adresser. Du må først velge avreiseadresse, så vente på at systemet finner adressen, så kan du velge reisemål, og så vente på at ruteplanleggeren finner ruten. Kommer som både kart og liste med reiserute.

Gir en kjørebeskrivelse som blir feil, og som ikke vil ta oss til den adressen vi er ute etter.

    Totalinntrykk: 2Finner adressen, men gir feil rutebeskrivelse på ett av tre tilfeller - og med feil rutebeskrivelse er det egentlig ubrukelig. Krasjer mye.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer