Norske par oppfyller sex-fantasier i utlandet

Nordmenn slipper sexfantasien løs i utlandet. Norge er for lite til å utøve fantasier, sier ekspertene.

Publisert
Sist oppdatert

Seksuelle fantasier holdes gjerne fortrolig både hjemme og i hvert fall i offentlighet her i Norge. Dette er en av grunnene til at stadig flere nordmenn velger å reise til utlandet for å utforske og realisere de seksuelle drømmene sine.

Terje Gammelsrud er redaktør i bladet Cupido. Han ser at nordmenn er stadig mer villige til å forfølge sine seksuelle drømmer i utlandet.

- De tre til fire siste årene har vi sett en betydelig økende interesse for at nordmenn søker til utlandet av nysgjerrighet på å utforske sitt seksualliv, bli kjent med egne grenser og muligheter og hva de tenner på, sier Gammelsrud.

Parleken enklere

Han peker spesielt på norske par.

- Det er en større åpenhet om hva vi kan gjøre sammen. Vi kan strekke grenser og ha sex på andre måter. Vi vet også at det er mange som finner begrenset mulighet for dette i Norge, samtidig som internett gjør det enkelt å finne steder for likesinnede i utlandet.

I utlandet er ikke sjansen for å bli kjent igjen like stor som her hjemme, samtidig opplever mange at sjalusipotensial ved involvering av en tredjepart endres. Ofte kan det belønnes istedenfor å være straffende, sier han.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer